Nieuwe Website

Na lang wachten is het eindelijk zover, de nieuwe website staat online. Achter de schermen is het bestuur al een tijdje bezig met het vernieuwen van de website. Tijdens het maken van de website hebben we ons meerdere malen de vraag gesteld welke kant we op willen met de website. Sinds de komst van Biljart Point heeft deze website een andere rol gekregen.

Met de nieuwe website hopen wij de verenigingen en leden te voorzien in alle informatie die Biljart Point ons niet kan tonen. Daarnaast wordt de nieuwe website een platform voor het verder digitaliseren van bestuurstaken.  De basis van de website is klaar maar in de aankomende maanden wordt de website steeds verder aangevuld met informatie en functies.

Wij hopen dat iedereen veel plezier beleeft aan deze nieuwe website! Heeft u ideeën of suggesties? Neem dan contact met ons op.

Het bestuur Tilburgse Biljart Bond