Tussentijds aftreden secretaris

Vanwege een ingrijpende verandering in mijn werkzaamheden ben ik helaas genoodzaakt om tussentijds af te treden als secretaris. De keuze om af te treden is gemaakt na een zorgvuldige, persoonlijke afweging waarbij ik dus mijn werk en professionele ontwikkeling heb laten winnen van een van de leukste manieren om vrije tijd te besteden. Het is jammer genoeg niet anders. 

Zoals het huishoudelijk reglement voorschrijft zal mijn opvolger (die al klaar staat om mijn taken over te nemen) worden aangesteld op de eerstvolgende algemene vergadering. In de tussentijd neemt hij mijn functie in de praktijk over. Daarbij wens ik hem natuurlijk veel succes.

Verdwijnen uit de TBB doe ik echter niet. Hier en daar en af en toe zullen jullie mij nog wel tegenkomen bij biljartwedstrijden of toernooien. Mochten jullie vragen hebben over mijn stap terug, dan hoor ik dat graag.

Met sportieve groet,

Jan van Lieshout