T.B.B. MASTERS 2023

Omdat Midden-Brabant definitief is komen te vervallen hebben we geprobeerd om een vervanging te zoeken. Hierbij zijn we uitgekomen  bij de T.B.B. Masters.

De opzet is om alle PK Kampioenen, die er in de coronatijd geweest zijn ,en niet aan Midden-Brabant hebben kunnen deelnemen, uit te nodigen voor een 1 daagse kampioenschap.

We hebben de  T.B.B. Masters verdeelt in 2 kampioenschappen, libre en 3banden. Door de overvloed van libre kampioenen zullen de bandstoot kampioenen ingedeeld worden bij het 3 banden.

De PK kampioenen 2019-2020 t/m 2022-2023 die nu nog steeds lid zijn zullen worden uitgenodigd. Mocht een kampioen niet kunnen , wordt er geen vervanger gezocht.

Omdat er veel kampioenen zijn wordt er gespeeld in poule systeem waarvan alleen de winnaar doorgaat naar de knock-out ronde. Het aantal caramboles is gebaseerd bij het libre op het gemiddelde van deze competitie en bij het 3 banden het eindgemiddelde van dat seizoen.

Het is mogelijk dat tijdens de poule fase een percentage van het aantal caramboles gespeeld wordt om op tijd klaar te zijn.

De datums:

Libre :             01-07-2023 Bet Kolen,       zaal open om 12.00 uur

3banden :      02-07-2023 Cues & Darts  zaal open om 12.00 uur

Het is de bedoeling dat dit een jaarlijks terugkerend gebeuren wordt.

De gegadigde zullen een mail ontvangen waarin gevraagd wordt om hun aanwezigheid kenbaar te maken.